KONTAKT OS PR TELEFON, HVIS DER ER PROBLEMER MED DINE RECEPTER.

Vi holder sommerferielukket i uge 30 (24-28/7-23), hvor vi henviser til Rådhuslægerne og Hårbylægerne.

VACCINATION MOD INFLUENZA 2023:

Det er fra centralt hold besluttet, at vi i almen praksis IKKE skal være med til at varetage vaccinationen mod influenza i 23-24 sæsonen. Der henvises til at holde øje med dagspressen eller mail fra det offentlige.

Børn 2-6 år anbefales formentlig også i 2023 influenzavaccination. De nærmere forhold foreligger endnu ikke. Det skal gives 2 vaccinationer med 4 ugers mellemrum. Forældre opfordres til holde øje med dagspressen eller mail fra det offentlige, hvor anbefalingerne vil tilgå.

VACCINATION MOD COVID-19: 

Vi er for tiden IKKE vaccinationssted for Covid-vaccination.

Privatlivspolitik for patienter:

En virksomhed er efter EU’s databeskyttelsesforordning forpligtiget
til at have en privatlivspolitik og offentliggøre denne på hjemmesiden: privatlivspolitik-lægehuset nr broby-17.april2018

DanPep rapport 2020

DanPep rapport 2015

Danske patienter evaluerer praksis, DANPEP. Klik på linket
herover for at se den. TAK til jer, der har taget jer tid til at svare.

Selvbetjening

Vores hjemmeside har selvbetjeningsdel. For at få adgang til selvbetjeningsdelen skal nye brugere oprettes med brugernavn og adgangskode eller bruge NEM-ID.Tryk på menuen “Selvbetjening” og følg vejledningen eller læs nærmere om brugeroprettelsen. Ellers kontakt klinikken telefonisk, så vejleder vi.

Praksis er beliggende i Nørre Broby på Saksenballe 5, 5672 Broby. Kort: Se nederst på forsiden “Find vej” Praksis er en solopraksis udelukkende med konsultation efter tidsbestilling. Elektronisk tidsbestilling er kun mulig for ikke-akutte aftaler. Praksis har tutorfunktion i uddannelse af medicinske studenter og vil derfor af og til have lægestuderende i 2 ugers forløb. Praksis samarbejder med en gruppe læger i nærheden. Når vi ikke er her, henviser vi til: Rådhuslægerne (tidl: Jordløselægerne), Haarbylægerne, Brobylægerne (tidl: Brobyværklægerne).